Casa > Notícies > Contingut

Efecte protector de Device Control Solar

Jan 19, 2015

Una protecció escalfador elèctric

Com un tipus d'energia solar en forma d'ofegament, Sheung Shui per demà plena, tarda i gradualment utilitzar després d'escalfar durant la nit. Si l'aigua s'ha utilitzat en una cèl·lula solar o gairebé esgotat, l'escalfador elèctric ha estat completament exposada a la superfície de l'aire En aquest cas, si s'inicia la calefacció elèctrica, a causa del ràpid augment de la temperatura després que l'escalfador elèctric s'energiza, anomenem el fenomen sec. calor d'aigua elevada no pot ser tret, que farà que un escalfador elèctric crema. Malgrat el desenvolupament d'escalfador elèctric anti-seca, no hi ha por de escalfador de quars sec, però van demostrar la capacitat d'aquests productes per protegir-se pobres. Per tant cal evitar aquest escalfador no està submergit en l'aigua fenomen. Gairebé tots controlador solar actual, té la funció d'anti-sec: Quan el nivell d'aigua en les dues cèl·lules (50%) per sota de l'escalfador d'aigua no s'escalfa, i alguns característica d'aigua s'afegirà a les dues cèl·lules d'aigua també s'inicia (50%) o més de reescalfament. Això evita que la decisió de trencament de l'escalfador elèctric.

2, per evitar que la protecció de ràfega tub

Tub de buit escalfador d'aigua de ràfega és el problema més sovint trobat després de ràfega tub de buit, la pèrdua d'aigua, l'escalfador d'aigua solar no funcionarà correctament. Tan bo dispositiu de control solar ve amb més protecció.

Quan un dipòsit d'escalfador d'aigua solar, si es troba amb forta llum del sol, l'aigua s'evapora al buit ràpidament dins de la llum, aquesta vegada, la temperatura dins del tub de sobte s'aixecarà, en general tres minuts es pot arribar a més de 200 graus. Llavors si es troba amb aigua freda, el tub de buit es trenqui, de manera que el controlador ha establert límits al voltant de 80 ℃ control de la temperatura, quan el dipòsit està en l'estat sec (nivell d'aigua en una quadrícula més endavant), la temperatura del tanc excedeix els límits de control 80 ℃ , l'energia solar no és aigua només quan la temperatura del tanc cau per sota del límit de temperatura (per exemple, a la nit), es va inundar l'energia solar.

3, per evitar que la protecció contra incendis cable calefactor

La banda és un element d'escalfament, pal general i solar junts per canonades, canonades d'aigua per evitar la formació d'esquerdes a l'hivern fred. A causa d'una àmplia gamma de contactes de cable calefactor, una vegada que el foc propens i l'envelliment, s'ha d'afegir aquesta funció. És un curs d'acció: banda Xianxiang controlador alimentat durant 10-15 minuts, a continuació, premeu el temps de retard definit per l'usuari 10-90 minuts, la potència de frenada (per aturar la calefacció), el temps de retard, continuar escalfant durant 10-15 minuts aquest cicle d'acció fins que l'usuari prem el botó de nou per desplaçar-se, calefacció eliminat de banda. Aquest procés evita la bena de l'energia a llarg termini, el foc envelliment i altres accidents.

4, per evitar que una gran quantitat de protecció de fuga

Els escalfadors solars d'aigua són més culpa: està ple d'aigua causada pel fenomen de fallada del sensor; una gran quantitat de fallades ruptura del tub amb fuites, aquests fracassos resulta en gran pèrdua de clients d'aigua, el que resulta en pèrdues econòmiques. Per aquesta raó, un nombre considerable dels controladors té la funció d'anti-inundacions, en general després de la vàlvula solenoide s'obre solar, ple d'aigua pot ser més de 15-20 minuts, després de 30 minuts si la vàlvula solenoide no s'ha tancat, el dispositiu de control es tanca automàticament la vàlvula de solenoide de prevenir fenomen de desbordament.

5, protecció de fuga

Per evitar fenomen de la sortida en l'ús de l'energia solar, la major part del dispositiu de control té una protecció de fuga. protecció de la sortida és el mateix nombre de voltes de la bobina per detectar les fuites mitjançant el control de l'instrument al voltant dels costats de l'anell, i si es produeix la línia de zero i la línia de foc del desequilibri de corrent en el camp magnètic, hi ha un corrent induït en la bobina d'inducció, el controlador envia un senyal de fugida, calefacció elèctrica s'atura immediatament. Però sovint en la instal·lació real, es trobarà amb alguns casos menys de l'estimació original, com ara la calefacció solar bomba elèctrica per mantenir la línia zero comuna, aquesta línia i el corrent de neutre no és igual, i llavors vostè pot obrir el dispositiu de control, el FireWire i la línia de zero en l'anell, de manera que la funció de fuites eliminat.