Casa > Notícies > Contingut

Estalvieu diners, primer en carboni

Dec 03, 2019

Amb la millora dels nivells de vida de les persones i la consciència de la conservació d’energia i la protecció del medi ambient, l’enfocament baix en carboni a totes les llars, l’inversor Xtender és una solució d’energia verda.

Què és un inversor Xtender?

L’inversor Xtender és un autèntic gestor d’energia, únic i compacte, amb cinc funcions principals. Pot ser un inversor fora de xarxa, carregador de bateries, injector de corrent, sistema de transmissió i suport per a l’alimentació de CA. Ofereix flexibilitat addicional per a la transmissió en temps real. Mitjançant aquestes funcions, l’energia disponible es pot gestionar i utilitzar de manera intel·ligent i eficient.

Les característiques principals del convertidor Xtender són:

1. Alta eficiència de conversió i velocitat d’arrencada ràpida;

2. Bona prestació de seguretat: el producte té 5 funcions de protecció:

curtcircuit, sobrecàrrega, sobretensió / baixa tensió i sobreescalfament;

3. Bones propietats físiques: el producte adopta una closca d'alumini completa amb un bon rendiment de dissipació de calor i un tractament d'oxidació dur a la superfície.

4. Bona resistència al desgast, pot resistir l'extrusió o l'impacte extern;

5. Bona adaptabilitat i estabilitat de la càrrega

No es pot separar un bon producte d’un bon concepte de disseny , L’atenció del detall i l’enginyeria del convertidor de Xtender garanteix que tot consumidor tingui accés a productes de màxima qualitat。

En comprar l’inversor Xtender, obtindreu qualitat, fiabilitat i construcció superior amb un servei d’atenció al client de primera qualitat.