Casa > Notícies > Contingut

Conseqüències greus de cap controlador solar

Apr 06, 2019

Si hi ha instal·lat al vostre habitatge un sistema de càrrega solar fora de la xarxa, heu de saber que conté panells solars, inversors, bateries i controladors de càrrega solar.

Què? No saps quina part és el controlador solar?

És la part important que connecta els panells solars a les bateries. Per què és important?

Fa més d'una dècada, quan els controladors solars no es venien en algunes zones pobres, la gent només connectava panells solars i bateries amb un díode en lloc del controlador de bateries solars. No obstant això, a causa del díode simple no té cap efecte protector de sobrecàrrega, sobre temperatura i sobre corrent, condueix a l'explosió d'expansió de l'expansió de la bateria solar. L'explosió provocarà, inevitablement, un incendi i la pèrdua serà més greu. Aquest és el perill de no tenir un controlador solar.

Què passa amb el controlador PWM i el controlador de càrrega MPPT? L’eficiència del controlador solar PWM per als panells solars és del 60% al 70%, el controlador solar MPPT per a plaques solars és del 98%. Gairebé no hi ha pèrdues d’energia solar i la conversió més eficient de l’energia solar en bateries.

Per tant, per no danyar la bateria i causar danys a la propietat, un alt ús eficient de l'electricitat del panell solar, compra ràpidament controladors solars MPPT de fangpusun.