Casa > Notícies > Contingut

Mostra't la producció de fàbrica de la Xina

Sep 03, 2019

És el moment de mostrar la compartició mensual, avui us mostrarem els inversors XTH 8000 - 48 que es produeixen al nostre taller.

图片1

L’inversor de potència sembla una caixa petita, de 230 * 300 * 500 mm de mida i pesa 46 kg, equivalent al pes d’un nen de 13 anys. Per a la instal·lació, cal que dos persones es puguin unir. Vaig provar, una persona simplement no pot moure el convertidor híbrid XTH 8000 - 48. Al cap i a la fi, podeu veure a la taula del taller, que hi ha un enorme transformador. Nancy ho va intentar, i el transformador realment no va poder empènyer.

图片2

Veient detingudament les imatges d’aquests accessoris d’inversor d’energia domèstica, cadascun està elaborat de manera exquisida. La majoria es compren a l'estranger. Els muntem i testem a la Xina. A causa dels baixos costos laborals, podem oferir als nostres clients preus competitius.

图片3

Aquest inversor solar XTH 8000 - 48 és diferent dels altres inversors del mercat xinès, a diferència de les seves senzilles funcions de CC a CA. Podem connectar 9 conjunts en paral·lel, muntar-los en trifàsics, connectar Bluetooth, connectar la targeta RSR-232 i SD per emmagatzemar les dades del sistema.

图片4

Nadons, pareu atenció, es tracta d’un inversor intel·ligent, jugueu al voltant dels vostres amics, per exemple Linked, facebook, deixeu-vos arrogant un cop!