Casa > Notícies > Contingut

Ensenyar-vos a estalviar diners

Apr 21, 2019

Quan encara pagueu factures d’electricitat elevades al país, esteu pensant en utilitzar l’energia verda ... l’energia solar?

Ha de ser una persona intel·ligent i respectuosa amb el medi ambient al segle XXI. Utilitzar panells solars per carregar bateries és el primer pas per estalviar diners !!

Després de trobar la direcció correcta, com es pot estalviar diners quan es fa el muntatge del sistema d'energia solar en el segon pas? Està comprant controladors de càrrega solar fabricats a preus elevats a Europa? És clar que no!!! És tan car !! Com podem aconseguir l’objectiu d’estalviar diners?

Per tant, és un controlador MPPT solar xinès barat? Emmm ... Es necessitaran dos mesos per trencar-se, després comprar-ne un altre per reemplaçar-lo i es tornarà a trencar en dos mesos. No seria més car i malbaratable per part del controlador solar barat, de mala qualitat.

Així que avui voldria recomanar un controlador que utilitzi el meu sistema d’energia solar a casa. Sembla brillant i bell com el cel blau, em fa sentir bé cada vegada que ho veig. Quan es carregava, les llums LED em van parlar com a dir-me que el corrent havia passat pel panell solar i es carregava a la bateria. El meu veí va arribar a casa meva i ho va veure. Es va sorprendre i va dir: "Wow ... Això és un disseny europeu !!!" Hahaha, jo estava molt orgullós, perquè vaig comprar un disseny i una qualitat europeus a un preu baix per als controladors solars xinesos MPPT !!!

Wenzhou Xihe Electrica Co., Ltd ofereix una garantia de dos anys i un manteniment gratuït de substitució. Ha estat treballant dur i queixant-se durant 3 anys en la meva família i mai no he descansat. He de premiar el controlador solar MPPT100 / 50 de color blau amb una medalla de treball dur.

image