Casa > Notícies > Contingut

Gràcies per tots els clients de confiança

Sep 16, 2017

El 2017, la nostra empresa va introduir una nova sèrie de controladors solars MPPT amb pantalla LCD i millorat els diferents accessoris de la sèrie de controlador de càrrega solar de MPPT blau. Equilibrador de bateria ara s'està desenvolupant i serà notificat a tots els clients nous i vells més tard.

  Les actualitzacions d'aquestsl'energia solarproductes han atret una gran quantitat de clients. Estan interessats en laRegulador de càrrega solar, proposat per visitar i observar la capacitat de la línia de producció, procés de producció i inspecció,assegurar la qualitat del producte.

Daniel de Libèria, després de veure la producció de la nova sèrie MPPTcarregador de bateries solars, polze cap amunt de lloança i va afegirExhibició de LCD de controladors MPPT solars a l'ordre Mostra.


blob.pngblob.png  

Dougs dels Estats Units és un comprador amistós de la nostra empresa. Ens han cooperat durant diversos anys. La quantitat de comandes ha estat estable i hi ha gairebé cap producte de reparació. De tant en tant ve a Xina per visitar la nostra empresa i parlar sobre nous productes i tendències del mercat.

                 

blob.png

Els clients de Indonèsia han interessats en totes les ofertes de grans i petits. I ha estat un plaer que després d'un rigor prova pel comprador, nostre sinusoïdal pur FP-S-300 inverter de potència i blau va guanyar la licitació una altra vegada aquest mes MPPT100/30. Els clients són també aposta per promoure la nostra empresa en inverter quadrícula 500W.

                 

blob.png

Wahid afganesos han estat en contacte des de 2014 i he estat interessat en Flexmax MPPT 60A, 80A controlador solar. Marca i fangpusun marca per comparar, després del seu ús durant 2 anys i finalment tendeixen a la mateixa qualitat i preu més baix del controlador de Xina Flexmax MPPT havia comprat l'Outback original. Wahid té la invitació d'aquest any i fer una cita a visitar la fàbrica, paga per ordre el mateix dia.

                 

blob.png

Cada client després a través de la investigació i revisió, ha augmentat la nostra confiança amb la nostra empresa, que és favorable a l'estabilització de la cooperació a llarg termini amb nosaltres.

Per descomptat, moltes gràcies per la confiança que aquests clients han dipositat en mi. Vaig a ser el treball més eficient i millor servei a tots els clients.