Casa > Notícies > Contingut

El disseny de llums de carrer solars

Jan 19, 2015

El regulador solar d'avui petites sèries és introduir alguns dels problemes de disseny en relació amb regulador de la llum solar del carrer, aquí seguim la petita sèrie de tres aspectes a entendre alguns disseny simple en les llums solars:

1. Seleccionar el controlador no pot ser ignorada

Seleccioneu el controlador és sovint un problema contractistes està sent ignorada, la mala qualitat de capa del controlador que falta, 12V / controlador 10A preus de mercat que van des de $ 100-200, tot i tot el carrer és la part més petita del sistema de valors, però és una molt important aspecte. El control de qualitat dels costos d'adquisició afecten directament la vida dels components del sistema d'il·luminació solar del carrer i tot el sistema.

(1) ha de ser elegit amb el regulador de l'energia solar de descens automàtic, aquest controlador es basa en la capacitat restant de la bateria, redueix automàticament la potència de sortida a la càrrega. capacitat de la bateria és insuficient, el controlador redueix el corrent de sortida. Després de la recuperació de la capacitat de la bateria, i la restauració del corrent de sortida del controlador original, per aconseguir l'efecte d'estalvi d'energia, aquesta característica és molt útil.

Controladors (2) han de ser seleccionats amb controlador de potència ajustable amb regulació de potència s'ha promogut àmpliament, pot reduir automàticament el corrent de funcionament del llum LED pocs vianants durant la nit, excepte electricitat, sinó que també estalvia la relació de panells de configuració.

(3) Per seleccionar controlador d'alta eficàcia de càrrega amb el controlador de mode de càrrega MCT pot rastrejar automàticament el corrent màxima de les plaques de la bateria, per evitar la càrrega de residus innecessaris.

La major part (4) impermeable controlador, el controlador muntat a la base del pal, especialment en l'època de pluges, és fàcil a l'aigua, el regulador ha de triar controlador a prova d'aigua, per tal d'estendre la vida útil del sistema i reduir els costos de manteniment.

(5) A més de seleccionar més característiques d'estalvi d'energia, sinó que també ha de prestar atenció al controlador bateries i altres components de protecció, com ara tenir un controlador de mode de càrrega lenta pot protegir bé la bateria, augmentant la vida útil de la bateria, a més d'establir la valor de protecció regulador de subtensió, intenti sintonitzar valor de protecció de mínima tensió ≥ 11.1 volts, per evitar que la bateria sobre-descàrrega, sobrecàrrega de la bateria, sobre descàrrega es reduirà la vida útil.

2, la llum, la calor i constant.

A causa d'una vida més llarga llums LED, i pot treballar a través de la nit per reduir el sub-període d'alimentació, de manera que s'utilitza com la il·luminació solar del carrer o enginyeria general utilitzarà els llums LED. No obstant això, els llums LED de la mala qualitat de capa uniforme, la llum s'esvaeix greus LED sis mesos és possible atenuar la intensitat de la llum del 50%, així que assegureu-vos de triar la llum s'esvaeix llums LED més lent. llums LED per fer la calor més important i constant problema, unitat de corrent constant, o usar el controlador més un corrent constant a través de la constant, cal comptar amb dissipador de calor d'alumini per dissipar la calor, el millor és augmentar coure o llautó d'alumini de sota per la dissipació de calor més eficient, controlar la temperatura, la vida del LED serà més llarg.

3, no redueixi la configuració, en cas contrari més mal que bé

Entre les moltes aplicacions pràctiques de les llums del carrer, llums solars en molts llocs no s'ajusten a les necessitats normals de llum, especialment a la llum de la manca de dies de pluja contínua i l'hivern és més prominent, a més de la utilització de components de mala relacionats amb la qualitat, una altra raó important és cegament a reduir costos dels components, no d'acord a les necessitats de configuració de disseny, reduint l'ús de l'energia solar estàndard panells i les bateries, el que resulta en un dia de pluja no pot proporcionar il·luminació dels carrers.