Casa > Notícies > Contingut

La diferència entre energia solar i generador

Apr 30, 2020

Tot tipus de mètodes de generació d’energia al món, els més utilitzats a la nostra vida són el sistema d’energia solar i el generador de gasoil. Quines diferències hi ha entre elles?


La forma del sistema de panells solars s’aplica gradualment a la vida de les persones' vida a través d’experiments de captació pas a pas. La major part de l’energia que necessitem prové directament o indirectament de l’energia solar. L’energia principal del sistema solar prové de l’energia solar, perquè el perjudici a la natura és molt reduït, per la qual cosa també s’anomena nova energia. També és una de les fonts d’energia més ideals per a objectes de recerca futurs de científics científics i tecnològics.


Els generadors dièsel tenen una història de diversos centenars d’anys, començant per la segona revolució industrial. Amb el potent desenvolupament de la ciència i la tecnologia i la mecanització, el generador de gasoil apareix a la nostra vida. La seva energia principal prové del gasoil i la seva taxa d’utilització de recursos és molt elevada i també hi ha relativament alguns problemes de contaminació ambiental. El més important és que el generador tingui parts giratòries, així que cal anar amb compte de GG; danys mecànics" ;; quan hi ha tensió, cal anar amb compte de GG; descàrrega elèctrica" per prevenir lesions personals. Si hi ha combustible, cal que proporcioni GG; cal anar amb compte amb el foc de GG; i GG, inflamabilitat i explosiva&;. El generador es sobrecarrega durant el funcionament i fa malbé la maquinària.


Per descomptat, aquests problemes de seguretat no apareixeran al sistema d’energia solar. Com que el controlador de carregador solar Fangpusun i el convertidor / carregador Xtender XTM XTH de l'actual sistema d'energia solar són intel·ligents, es poden recordar moltes dades a l'ordinador i al telèfon mòbil i els controladors solars MPPT tenen diverses mesures de protecció.