Casa > Notícies > Contingut

El paper dels controladors solars

Aug 22, 2019

La funció més bàsica del controlador de càrrega i descàrrega solar és controlar la tensió de la bateria i obrir el circuit. A més, quan la tensió de la bateria s’eleva a un nivell determinat, la bateria s’atura. L’antiga versió del controlador completa mecànicament l’obertura o el tancament del circuit de control, aturant o arrencant l’alimentació subministrada a la bateria per la font d’energia.

Els controladors s’utilitzen en la majoria de sistemes fotovoltaics per protegir la bateria de sobrecàrrega o sobrecàrrega. La sobrecàrrega pot vaporitzar l'electròlit a la bateria, provocant desperfectes i la sobrecàrrega de la bateria pot causar un error prematur de la bateria. La sobrecàrrega i la sobrecàrrega poden fer mal. Per tant, el controlador és un dels components fonamentals del sistema de generació d'energia fotovoltaica i també és la part principal del sistema d'equilibri BOS (Balance of System).

En poques paraules, el paper dels controladors solars es pot dividir en:

1, funció d'ajust de potència;

2, funció de comunicació: funció d’indicació senzilla, funció de comunicació de protocols com RS485 Ethernet, sense fil i altres formes de gestió de fons;

3, funció de protecció perfecta: protecció elèctrica connexió inversa, curtcircuit, sobre corrent, etc.