Casa > Notícies > Contingut

True Pure Sine Wave VS modificat sinusoïdal

May 08, 2019

Quin tipus d’inversor d’energia necessito? Una mirada senzilla sobre inversors d'ona pura de sinus contra inversors de sinus modificats

PREU:

Per a molts usuaris, només volen saber si poden triar un inversor de potència sinusoïdal modificat menys costós i seguir funcionant els seus dispositius. Sí, però no us oblideu dels vostres dispositius, potser és més car que el vostre convertidor d'ona sinusoïdal modificat, el fet de triar un treball incorrecte amb els vostres dispositius us costarà moltíssim.

No hi havia cap dubte que el preu per a la senyal d’ona sinusoïdal pura més gran que els inversors d’ona sinusoïdal modificats, va assenyalar que és més alt que no és car.

Qualitat:

Llavors, per què necessito aquest cost per a l’inversor Pure Sine Wave?

Tres paràmetres clau per al convertidor: potència de sortida, eficiència, qualitat de la forma d'ona de sortida.

Un Ture Pure Sine Wave pot arribar a superar el 90%. i Amb bona sortida, la forma d’ona s’utilitza àmpliament en diversos camps: equips informàtics, sistemes de comunicació, equipament domèstic, aviació, emergència, comunicació, equipament industrial, equips de comunicació per satèl·lit, vehicles militars, ambulàncies mèdiques, vehicles de policia, vaixells, energia solar i generació eòlica.

图片1

Què passa amb els inversors Fangpusun ???

Fangpusun fet tot amb inversors d'ona pura, amb potència real total i té 3 sèries per triar:

Sèrie FPS: 300w 600w amb petit disseny i disseny fiable.

PROsine: 1000w 1800w 90% d’alta eficiència i tenir una funció ESPECIAL es pot connectar amb el vostre sistema Home Grid Power de manera que pugui ser automàticament quan el vostre banc de bateries no tingui energia pot obtenir-lo des de Grid.

Sèrie XTM i XTH: sèries 1500w, 2000w, 2500w, 3000w, 3500w, 4500w, 5000w i 7000w Big Power Suporten el seu ús de dispositius i el disseny ESPECIAL amb la funció de carregador de bateries. Un més AC INPUT es pot connectar amb la vostra altra font d’AC, com ara un generador d’energia o una connexió de carregador.

Si teniu un dispositiu que no esteu segurs de si requereix un inversor d'ona sinusoïdal pura, truqueu-nos.