Casa > Notícies > Contingut

Tributació de Trump? No m'importa

Jul 17, 2018

Tributació de Trump? No m'importa

Com tots sabem, Trump va començar a imposar impostos sobre alguns productes xinesos a partir del 6è. Juliol de 2018, que ha donat als clients d'Estats Units i Canadà molta pressió i una mica d'impacte als proveïdors de la Xina.

Però !!!!

No ens importa!

Sí ~~~~~ Hi ha una bona notícia per a tothom!

El nostre controlador solar, HS8537109090, no està dins del rang d'Impostos! Els majoristes i distribuïdors dels Estats Units i Canadà poden assegurar una gran quantitat de controladors de càrrega solar fangpusun.

Si un dia Trump està de mal humor, hauria de començar a imposar impostos al controlador MPPT solar? Ha ja ja, ara tens pressa per comprar més controladors de càrrega de la bateria per fer inventari. Cal saber que la qualitat del controlador solar MPPT de fangpusun és bo i estable, i el servei postvenda és ràpid i eficient. Tots els nostres reguladors de bateria solar es garanteixen durant 2 anys, els clients poden augmentar el preu durant 5 anys de garantia si és necessari. Per què no fa més inventari?

Al mateix temps, els materials augmenten de preu, els salaris augmenten, i les nostres fàbriques poden augmentar els preus en qualsevol moment.

Els clients d'Estats Units i Canadà, apresuraron a adquirir oportunitats, a adquirir un controlador de càrrega molt més gran d'energia solar abans de la imposició de Trump.