Casa > Notícies > Contingut

Proves de PVOC d'Uganda

May 24, 2018

La nostra empresa ofereix serveis d'inspecció POVC als clients d'Uganda i Kenya , que ha estat emès per Intertek . Sempre que el client tingui la demanda, farem tot el possible per satisfer.

En general, exportem inversor de potència i tipus de controlador solar MPPT al mercat d'Uganda diversos anys. Aquesta estricte marca de fabricant OEM demana a la producció de controlador solar de cargador solar MPPT s 100/30 (12V / 24V 30A), després   la finalització de l'ordre, tindrà el personal d'Intertek a consultar abans de l'enviament .

blob.png 

Prendran fotografies des de tots els angles del regulador solar MPPT MPPT100 / 30 , incloent totes les marques, cartells i marques rígides de controladors solars del MPPT blaus . T hen realitzeu un informe de prova. Per assegurar que el regulador solar MPPT compleixi els requisits d'Uganda i Kenya C ustoms , l'adhesiu Intertek lable i envieu-me un informe de proves PVOC.

 blob.pngblob.png 

Per tant, podem veure que la nostra empresa ha estat molt bé en tots els detalls. Si hi ha alguna cosa que cal promoure, poseu-vos en contacte amb nosaltres sense tímid.