Casa > Notícies > Contingut

Servei de garantia

Jun 19, 2018

Servei de garantia

Wenzhou Xihe Electric Co, Ltd ha estat produint controladors de càrrega solar durant 7 anys, i ha guanyat una bona reputació en el camp de la nova energia. Com que tots els components del controlador del carregador de bateries són nous i importats des de l'exterior, mai no utilitzarem les fitxes de segona mà per a la competència de preus.

Un bon elogi públic també s'atribueix a la nostra empresa, oferint un servei postvenda ràpid i còmode, que els usuaris usen sense preocupacions. Tots els productes estan garantits durant 2 anys. Durant aquest període, els controladors solars estan subjectes a qualsevol problema, reemplaçament i manteniment gratuïts.

El primer pas, poseu-vos en contacte amb el venedor, indiqueu al comprador el temps de compra del regulador de càrrega solar, el temps d'instal·lació i tots els paràmetres del sistema solar. Descrigui la falla del producte en aquest cas.

El segon pas, proporcioni la imatge (vídeo) del producte de mal funcionament i agafeu el codi de barres del controlador de potència solar MPPT (PWM), que ens ajudarà a trobar la causa del fracàs i ajudarà al client a resoldre el mal ús.

El tercer pas, ens referim a la informació anterior i després realitza un resum de falla, li indicarà al client si és lliure d'enviar un nou producte o tornar per ajudar-los a mantenir-los gratuïtament. Això es completarà en un dia laborable.

La nostra empresa ha guanyat el favor dels clients amb un servei postvenda d'alta qualitat i eficient. Moltes gràcies pel vostre suport aquí.