Casa > Notícies > Contingut

Benvinguda a la Fira del Cantó

Jun 03, 2020

A la indústria solar fotovoltaica, Fangpusun ha viscut desenes d’anys i té les seves pròpies opinions; Beijing Fangpu Sunshine Co., Ltd. va ser fundada a 2010, es va traslladar a Yueqing, Wenzhou, província de Zhejiang a 2013, va establir Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd., i es va traslladar a la última empresa a l'abril. 2019; En els últims deu anys, l'escala de producció i operació i el nivell de beneficis del convertidor i controlador de fangpusun han augmentat dràsticament any rere any, i han aconseguit èxits extraordinaris de desenvolupament. D’una manera única, Fangpusun s’ha anat acumulant gradualment i compta amb un propi equip de recerca i desenvolupament tècnic professional.

Segons Fangpusun, els principals avantatges competitius d'una empresa són: 1. La qualitat determina fins a on pot arribar una empresa; 2. La innovació determina el nivell de desenvolupament empresarial d'una empresa; 3. La competitivitat fonamental d'una empresa és l'eficiència; 4. L’esperit de la cultura empresarial.

Permet que' s es compleixi el 15 al 2 de juny. 6. 24, 2020 " fet a la Xina quot;" Fira de Canton per mostrar GG; feta a la Xina" viure a comerciants de tot el món.