Casa > Notícies > Contingut

Per què Fangpusun és car

May 01, 2019

Fangpusun té 9 anys, el controlador solar fangpusun ha introduït desenes de milions de famílies i botigues. Els nostres venedors van examinar els usuaris del controlador de càrrega solar i van resumir l’avaluació de fangpusun: un regulador solar de bona qualitat amb una vida útil llarga i un preu més alt que altres proveïdors de la Xina.

A la Xina, hi ha un dit: obtens el que pagues; la llana surt de les ovelles.

Per tant, quan els xinesos compren coses, no compraran productes a baix preu, perquè normalment són béns inferiors. En última instància, no s’utilitza diverses vegades per rebutjar-se, o l’efecte és massa pobre, resultant molt consistent.

图片1

El controlador de càrrega de bateria solar FPT de Fangpusun té un equip de vendes professional, un client de servei personalitzat de principi a fi. Moltes persones poden comentar els proveïdors xinesos de la següent manera: "Quan hi hagi problemes de qualitat, els proveïdors evitaran, no respondran a la informació del comprador, no donin solucions, negativament".

Tanmateix, l’equip de vendes de fangpusun farà el següent quan rebi comentaris dels clients:

1. Respongui als missatges de correu electrònic en 1 hora

2. Proporcioneu solucions, manteniment gratuït o substitució gratuïta en un termini de 2 hores quan els personalitzadors proporcionin imatges i vídeos.

3. Wenzhou Xihe Electric Co, LTD La companyia té la càrrega per a la seva substitució.

Per últim, el compromís anterior és la millor expressió de la nostra sinceritat envers els usuaris.