RCM-10

Mòdul de control remot Fangpusun Xtender RCM-10 per a inversor híbrid XTM XTH

Detalls del producte

Rcm-10 realitza les funcions següents: punt de contacte d’encès / apagat principal i entrada de control remot


1. Punt de contacte extern d’encès / apagat principal: el mòdul de control rcm-10 es pot canviar directament en calent sense interrompre el funcionament de l’equip. La funció principal d’interruptor d’alimentació del sistema es pot obtenir connectant un contacte passiu entre els terminals 1 i 2.

Quan el contacte es tanca, s’apaga. Els terminals 3 a 6 del rcm-10 s’utilitzen com a entrades de control remot. Sota la premissa que 3 i 4 estan curtcircuitats, es poden activar les funcions definides per control remot connectant contactes secs (7) entre 5 i 6, o mitjançant una tensió màxima de 60 V CA o CC entre els terminals 4 i 5.


2. Entrada de control remot: hi ha un terminal d'entrada d'ordres de control remot per al sistema. L'encesa / apagada és l'interruptor principal del sistema. Si l’apagueu, s’apagarà l’alimentació del sistema i tots els dispositius perifèrics de l’ordinador. En aquest moment, el consum de la bateria és inferior a 1 mA. L'encès / apagat només s'utilitza per a la parada completa de tot el sistema.

Aquesta funció es pot aconseguir utilitzant el mòdul de comandament remot rcm-10.

El mòdul es pot instal·lar en un carril de guia de 35 mm

Cable de 5 m (longitud màxima 10 m) connectat

Mides: 45 x 78 mm d'alçada: 40 mm


Xihe Electric és un dels principals fabricants d'inversors de xarxa fora de la Xina, la nostra fàbrica és capaç de produir inversors de xarxa fora de línia rcm-10 amb una qualitat fiable. Benvingut a productes a l'engròs.
Hot Tags: rcm-10 Off Grid Inverter, Xina, fabricants, fàbrica, venda a l'engròs, barat
Investigació

You Might Also Like